fbpx

"Артек-Буковель" розігрує путівки на відпочинок серед франківських школярів

Суспільство 18:44, 07.05, 2018

Традиційно Благодійний фонд Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" та туристичний комплекс "Буковель" запрошують на оздоровлення дітлахів з Івано-Франківська.

Анкету на участь у розіграші можна заповнити на сайті. До участі прийматимуться анкети школярів 8-11 класів, які ще жодного разу не оздоровлювалися у "Буковелі". 

Для того, аби зробити розіграш максимально прозорим та неупередженим, організатори використають комп’ютерну програму та в період з 26 по 28 травня проведуть розіграш он-лайн.

1

Отож випадковий вибір комп'ютера вирішить, хто з дітлахів з 30 травня по 5 червня відпочиватиме у "Артек-Буковель" в рамках програми оздоровлення школярів, започаткованої народним депутатом України Олександром Шевченком. 

"Артек-Буковель" – це не лише відпочинок та оздоровлення. Це в першу чергу формування особистості та можливість дітям розвинути свої таланти та розширити кругозір",  наголошує ініціатор програми Олександр Шевченко та додає, що тільки інвестуючи в розвиток та освіту дітей, можемо сподіватись на потужний розвиток та розбудову України.

Програма оздоровлення дітей в Івано-Франківську триває вже сьомий рік, за цей час більш як 7000 тисяч дітей оздоровилось в таборі "Артек-Буковель".

На правах реклами

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: