fbpx

Аваков нагородив франківського патрульного, якого суд відсторонив від роботи. ФОТО

Суспільство 14:46, 23.10, 2017

Сьогодні троє працівників патрульної поліції Івано-Франківська отримали нагороди від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Серед відзначених – Леонід Гончарук, якого міський суд Івано-Франківська відсторонив від роботи за перевищення повноважень під час затримання п'яного екс-полковника міліції.

Про це повідомив керівник управління патрульної поліції в Івано-Франківську Дмитро Міхалець.

"Христина Гардаман, Володимир Яців і Леонід Гончарук отримали заслужені нагороди від Арсена Авакова. Відзнака МВС України "За відвагу в службі"  гідне визнання роботи патрульних. Добро, кажуть, завжди повертається. Робіть добро й вірте у патрульну поліцію Івано-Франківська  ми завжди допоможемо",  написав Міхалець у мережі Фейсбук.

Патрульні отримали нагороди за порятунок 31-річного франківця від самогубства.

Нагадаємо, на патрульного Леоніда Гончарука поскаржився Михайло Ільницький – колишній міліціонер, полковник, якого Івано-Франківський міський суд визнав винним за статтями 130 і 185 КУпАП – "водіння у нетверезому стані" та "злісна непокора поліції", оштрафував його на 10 200 гривень та позбавив права керувати транспортним засобом на рік. Ільницький стверджує, що патрульний Гончарук зламав йому при затриманні мізинець, і оскаржує рішення міського суду в апеляційному: його свідки на засіданнях плутаються в показах і суперечать тому, що знято на відео

Рішення суду про відсторонення Гончарука викликало резонанс у соціальних мережах. На рішення суду різко відреагували топові блогери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: