fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Авто для айдарівців: керівник Центру військової підготовки Олександра Шевченка Віталій Мерінов відвідав бійців на фронті. ФОТО

Авто для айдарівців: керівник Центру військової підготовки Олександра Шевченка Віталій Мерінов відвідав бійців на фронті. ФОТО

Суспільство 16:16, 10.07, 2018

Керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, депутат міської ради від партії "УКРОП" Віталій Мерінов з допомогою благодійників придбав для українських військових автівку. Позашляховик "OpelFrontera" служитиме бійцям батальйону "Айдар", що зараз перебувають на передовій.

"Дуже приємно, що на наше прохання відгукнулось чимало людей, зокрема депутати міської ради. Це означає, що багато небайдужих українців підтримують військових та роблять усе для того, щоб наші хлопці гідно обороняли рідний край та здобули перемогу над ворогом", – каже Віталій Мерінов.

Перед виїздом механіки перевірили технічний стан автомобіля. Кажуть, машина справна та може виконувати різноманітні завдання на фронті.

"Зараз готуємо ходову частину, налагоджуємо електрику. Робимо усе, аби автівка долала кілометри, виконувала своє призначення і якомога довше служила бійцям", – каже автомеханік Андрій Карпець.

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка активно працює уже понад три роки. Відтоді у центрі допомогли багатьом бійцям та військовим частинам. Тут діє програма реабілітації ветеранів, членів сімей бійців АТО, загиблих Героїв українсько-російської війни та Воїнів Небесної Сотні. Центр регулярно доставляє на фронт різноманітні речі та техніку.

"Шкода, що дотепер на Сході триває боротьба за українські землі. А ще більше шкода, що держава не забезпечує наших бійців найнеобхіднішим, перетворивши ті території в такі собі офшорні зони. На жаль, у теперішнього керівництва держави немає сили волі та бажання завершити конфлікт. Тому наразі допомагаємо, чим можемо", – сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

 На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: