fbpx

Автомобілі швидкої медичної допомоги підготували до зими

Суспільство 12:27, 31.12, 2014

На Прикарпатті всі автомобілі швидкої медичної допомоги "перевзули" в зимові шини. В машинах змінили мастила і загалом підготували їх для виїзду на виклики в умовах ожеледиці і снігових заметів на дорогах.

Про це повідомив головний лікар Івано-Франківського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський.

"В області жодна "швидка" без зимових коліс на виклик не виїжджає. Цього року нам вдалося "перевзути" 35 автомобілів "швидких", на що витратили 140 тисяч гривень з бюджету. Решта машин теж поставлені на зимові колеса. У парку є 2-3 автомобілі без зимової шини, але вони – у резерві",  зазначив Володимир Похмурський і додав, що й цей транспорт за 3-4 дні також пристосують до зимових умов.

За його словами, на двох станціях надання екстреної невідкладної допомоги в області працює 101 бригада медиків. Жодного випадку затримки прибуття "швидкої" до хворого через несправність автомобіля в області не було.

Нагадаємо, питання про виїзди автомобілів швидкої допомоги у зимовий період обговорювалося на засіданні сесії обласної ради, проведеному днями, повідомляє прес-служба ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: