fbpx

Автомобілісти підтримують Юрія Дерев’янка на пост Президента України. ВІДЕО

Суспільство 15:29, 29.01, 2019

Представники спільнот автомобілістів з усієї України підтримують кандидатуру одного з лідерів партії "ВОЛЯ", народного депутата Юрія Дерев’янка на пост Президента України та долучились до розробки спільного законопроекту про доступні автомобілі.

Про це заявили під час З’їзду партії "ВОЛЯ" 27 січня член партії "ВОЛЯ" Олександр Почапський та автомобілісти Валерій Романюк і Володимир Станішевський.

"На заході присутні дуже багато представників саме цього руху. Нам, людям ВОЛІ, дуже часто ставлять одне просте запитання: є олігархічна дуже потужна система. Як ви збираєтесь її долати? У нас відповідь одна – коли воля кожного з вас об’єднається в одну нездоланну волю, ми переможемо. У нас є цікаві сюрпризи для цієї влади", – заявив Почапський.

Представник автомобілістів Валерій Романюк повідомив, що автомобілісти провели не одну акцію протесту.

"Дуже багато нам рвались на допомогу, але до кінця з нами залишився тільки Юрій Дерев’янко, з яким ми розробили законопроект про розмитнення автомобілів за ставкою 10% від вартості автомобіля. Цей законопроект ми зможемо прийняти тільки разом з нашою партією "ВОЛЯ", якщо підтримаємо кандидата в Президенти Юрія Дерев’янка. Нас багато, і ми будемо боротися до кінця і не дамо цій владі нас побороти", – сказав він.

Представник автомобілістів з європейською реєстрацією Володимир Станішевський від імені всіх автомобілістів подякував Юрію Дерев’янку за те, що він єдиний, хто проголосував проти законопроектів 8487 та 8488 про нові правила розмитнення авто. "Ці закони тільки відбирають у нас змогу їздити на доступних авто", – зазначив активіст.

За словами Станішевського, Дерев’янко поспілкувався зі спільнотами, почув людей і разом з ними розробив законопроект, який зробить авто доступним для кожного українця і для кожної родини.

"Це 10% від вартості авто, 3% – в Пенсійний фонд і 1,5% воєнний збір", – сказав активіст.

Нагадаємо, на XVIІ позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев'янка у кандидати в Президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: