fbpx

Фірма "Балтія-Сервіс" шукає у Франківську нового директора – пропонують 20 тис. грн зарплати

Суспільство 08:52, 06.11, 2018

Про це стало відомо на оперативній нараді в міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, де присутній представник засновника управляючої компанії "Балтія-Сервіс".

Управляюча компанія “Балтія-Сервіс” на сьогодні обслуговує приблизно 200 малоповерхових будинків в Івано-Франківську. Нетривала робота компанії в місті супроводжується скандалами і конфліктами із невдоволеними рівнем її послуг мешканцями. Натомість представники компанії нарікають на нерозрахунки населення. За час роботи фірми у місті у ній звільнилося вже два директори.

Недавно, за словами директора департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайла Смушакавід послуг компанії відмовився на користь КП “МІУК” ще один будинок.

Представник засновника “Балтії-Сервіс” на оперативній нараді у мера повідомив, що посада директора зараз вакантна, і звернувся до Руслана Марцінківа з проханням помогти знайти людину, яка б мала досвід роботи у ЖКГ. “Бо перші два вже докерувалися”, – сказав представник фірми.

Нагадаємо, в лютому 2017 року львівська фірма з литовським капіталом ТОВ “Балтія-Сервіс” виграла конкурс на управління понад 200 малоповерховими житловими будинками Івано-Франківська.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: