fbpx

"Бандерівський схрон" отримав нові вікна для творчої майстерні

Політика 15:58, 22.06, 2017

Центр для учасників АТО та їхніх сімей створений рік тому в селі Клубівцях. Заснував його ветеран АТО Ігор Чернецький. За цей час на базі колишньої резиденції священика встигли обладнати будинок з усіма зручностями. А тепер взялися за будівництво творчої майстерні.

"Бійці, що повернулись із війни, потребують не меншої уваги, аніж ті, що зараз на фронті. На жаль, держава зовсім не дбає про реабілітацію ветеранів. А більшість із них не просить допомоги. Хоча психофізична реабілітація для них дуже необхідна. "Бандерівський Схрон" – унікальний проект. Він показує, як навколо ідеї можуть об’єднуватись усі небайдужі люди. Тому ми допомагаємо усім, чим можемо. Тиждень тому ми завезли у Клубівці тонну цементу. А цього разу, спільно із небайдужими надвірнянцями Володимиром Попадинцем та Василем Дунцем, придбали вікна. Сподіваюсь, творча майстерня невдовзі прийматиме перших вояків АТО", – розповідає керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, депутат міської ради від "Українського об’єднання патріотів – "УКРОП" Віталій Мерінов.

"Завдяки Віталію Мерінову, Центр для учасників АТО та їхніх сімей "Бандерівський Схрон" нарешті має можливість розпочати добудову творчої майстерні. Щиро Вам дякуємо за те, що Ви один з небагатьох, хто зголосився дієво допомогти ветеранам російсько-української війни. А поки я шкандибаю на своїх трьох по столиці у пошуках патріотів-благочинців, добрий товариш Віталій Мерінов привіз на майбутню майстерню пластикові вікна", – зазначив засновник "Бандерівського схрону", ветеран АТО Ігор Чернецький.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: