fbpx

Батьків неповнолітнього прикарпатця, що намагався перетнути кордон, можуть позбавити батьківських прав. ВІДЕО

Суспільство 15:44, 10.07, 2017

Наприкінці червня 14-річного підлітка з Косівського району затримали прикордонники, коли він намагався перетнути українсько-польський кордон.

Хлопець сподівався дістатися Польщі в пошуках заробітку, звісно, що батьків про такі свої плани він не повідомляв, а сам пішов з дому та громадським транспортом дістався прикордоння. 

Походеньки Олексія до кордону закінчилися притулком. Однак вже за тиждень хлопчина накивав звідти п’ятами. Та ще й прихопив з собою ще двох 16-річних друзів, інформують "Надзвичайні новини".

Як розповідає завідувачка притулку Світлана Гаврилюк, діти втекли, коли медсестра вийшла – відкрили вікно і вибили ґрати.

Утікачі з різних областей. Тому найперше поліція перевіряла вокзали. Невідомо як, але хлопцям вдалося проскочити крізь усі пости. Двох друзів із притулку знайшли по домівках. А Олексія спіймали аж під Києвом.

Тепер і втікачів, і їхніх батьків чекає дуже неприємна розмова із соціальними працівниками. Є ймовірність, що через дитячі витівки дорослих навіть позбавлять батьківських прав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: