fbpx

Бельгійці інвестуватимуть у виробництво мінеральних вод на Прикарпатті

Економіка 15:21, 06.04, 2016

Бельгійська інвестиційна компанія "Worden S.A." виявила намір розвинути виробництво мінеральної води на території нашої області.

Про це йшла мова під час зустрічі першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба  з делегацією інвестиційної компанії "Worden S.A." (Королівство Бельгія), передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Зазначалося, що ця організація вже більше п’яти років співпрацює з українськими та польськими компаніями і спеціалізується на виготовленні СО2 для насичення питних напоїв. За словами бельгійських гостей, на території Івано-Франківщини "Worden S.A." планує розвивати виробництво мінеральної води.

"Наша компанія зацікавлена в інвестуванні бізнесу, який займатиметься виробництвом мінеральних вод, – поінформував інвестор. – Головною нашою умовою є екологічно чиста територія, на якій розміщуватиметься свердловина, та низька мінералізація води, адже її використовуватимуть для дитячого харчування".

За словами Сергія Басараба, керівництво обласної державної адміністрації всіляко сприятиме двосторонній співпраці, аби належним чином забезпечити економічний розвиток регіону.

"Зі свого боку гарантуємо взаєморозуміння та підтримку. Сподіваємося, що дана зустріч стане імпульсом для налагодження довготривалої та плідної співпраці",  наголосив посадовець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: