fbpx

Бешкетник, який вибіг на поле у фіналі Ліги Чемпіонів, виявився іванофранківцем. ВІДЕО

Спорт 20:13, 07.06, 2018

Через 10 днів після фіналу Ліги Чемпіонів в Києві стали відомі подробиці найкурйознішого моменту матчу.

Під завісу гри гольову нагоду Роналду зіпсував молодик, котрий вибіг на поле в момент, коли нападник "Реалу" вийшов на зустріч із воротарем "Ліверпуля".

Відомий футбольний аналітик, головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков повідомив, що хуліганом виявився іванофранківець, який навчається у Польщі, інформує "Галка".

"Згадаймо персонажа, який вискочив на поле перед носом атакуючого Роналду на останніх секундах матчу. На очах трьох мільярдів телеглядачів… Чи це не прокол? Так, багато, впевнений, відмахнулися – мовляв, нічого страшного, хоча відлупцювати ідіота руки так і свербіли; буває, і не тільки у нас.

Але задумайтеся – а якби рахунок в цей момент був 0:1, 1: 1, 1: 2 – уявляєте масштаби скандалу? Наскільки я знаю, представники УЄФА так і сказали доблесним організаторам – мовляв, ваше щастя, що рахунок був 3:1.

Подробиці, з одного боку, смішать, з іншого – жахають. На поле вибіг стюард. Відібраний службами ФФУ, підготовлений, проінструктований, схвалений. Жилетку скинув і рвонув, спасибі, що не з ножем або ще чимось в тому ж дусі. Студент родом з Івано-Франківська, учень в Польщі.

Стюард вирвався на поле з третьої спроби. Раніше по ходу матчу його двічі перехоплювали колеги. Кожен раз йшла доповідь в диспетчерську, звідки представники ФФУ виставили службу безпеки НСК "Олімпійський". Була відповідь в стилі незабутнього офіцера з "ДМБ": "Добре, продовжуйте спостереження, ми з вами зв’яжемося".

Їжаку зрозуміло, що хлопця потрібно було сповити і відвести в кімнату міліції, в крайньому випадку – доставити за межі ядра стадіону на якийсь інший пост, не настільки критичний. Однак не було зроблено нічого.

Справа в тому, що деякі букмекерські контори з хорошим коефіцієнтом приймають ставки на те, що трапиться вибігання на поле. З чуток, пошуки людини, який здійснить таку акцію, велися… Тоді шановні організатори прогавили у себе під носом справжню змову, а задоволений студент зараз зі смаком витрачає чималу надбавку до стипендії", – написав Франков.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: