fbpx

У наметах, по коліна в болоті: коломияни обурені умовами, в яких живуть бійці легендарної "десятки". ВІДЕО

Суспільство 16:12, 02.12, 2016

Коломияни дивуються, чому відповідні структури не підготували усе необхідне до приїзду захисників з війни на постійне місце дислокації.

Умови перебування військових 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади на місці постійної дислокації в Коломиї обурюють багатьох містян, інформує НТК. Не відремонтовані казарми, не проведене опалення, ще доробляють дах.

Загалом, роботи, щоби налагодити побут військовиків, ще чимало. Тому небайдужі активісти та волонтери звертаються до підприємств і організацій з проханням допомогти нашій бригаді та якомога швидше зробити все належне для їхнього відпочинку та відновлення боєздатності.

Читайте: Сотні коломиян зустрічали бійців легендарної "десятки" – бригада повернулася на місце дислокації із зони АТО. ФОТОРЕПОРТАЖ

"Коли підрозділ виходить із зони бойових дій у місце постійної дислокації, це не тільки відпочинок. Підрозділ має підтримувати бойову злагодженість. На цей час козаки "десятки" не мають змоги ані відпочити, ані взятися за військову підготовку – немає елементарних побутових умов. Вони живуть у наметах, по коліна в болоті, здається, що умови гірші, ніж навіть в зоні АТО", – розповів Михайло Кушнірук, атовець, керівник координаційної ради Центру допомоги учасникам АТО. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: