fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Понад 80 представників спорту Прикарпаття відзначили нагородами з нагоди професійного свята. ФОТО

Понад 80 представників спорту Прикарпаття відзначили нагородами з нагоди професійного свята. ФОТО

Спорт 15:34, 08.09, 2018

Сьогодні в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди вчора в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулись урочисті заходи.

Привітати найкращих спортсменів області завітали голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та начальник управління спорту ОДА Орест Оклієвич.
Звертаючись до представників спорту, Ігор Пасічняк відзначив їхній вклад своїми здобутками у популяризацію нашого краю. Посадовець акцентував на тому, що обласна влада приділяє особливу увагу розвитку галузі. Зокрема, з наступного року значно збільшиться фінансування інвестиційних програм і проектів щодо розвитку спортивної інфраструктури. Передбачається спрямовувати не менше 10% коштів державного фонду регіональнрого розвитку на фінансування таких видатків.
"Завдяки збільшенню фінансування галузі спорту ми маємо можливість будувати великі об’єкти. Яскравим прикладом є стадіон Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, який завдяки якісному сертифікованому покриттю, відповідно до вимог Олімпійського комітету, гарантує можливість тренування спортсменів олімпійського резерву з усієї області та проведення змагань з легкої атлетики різних рівнів. Ще одним таким об’єктом є будівництво водноспортивного комплексу у Коломиї вартістю 200 мільйонів гривень, реалізація якого вже розпочалося, та будівництво сучасного біатлонного стадіону у Карпатах",  зазначив Ігор Пасічняк.

Опісля відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих спортсменів та тренерів області, інших працівників галузі відзнаками різних рівнів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: