fbpx

Більше сотні студентів ІФНТУНГ стали магістрами державної служби

Суспільство 14:57, 29.07, 2014

Випускники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу отримали дипломи магістрів за спеціальністю "Державна служба", що функціонує у складі факультету технічного перекладу та документознавства.

Здобули дипломи 104 випускники, серед них семеро закінчили навчання на "відмінно". Привітати новоспечених магістрів прийшли викладачі ВНЗ, представники міської та обласної влади, а також Управління держслужби Головдержслужби України в області, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Заступник голови – керівник апарату  облдержадміністрації Сергій Адамович подякував випускникам за плідну працю протягом навчання, а також зазначив, що на сьогоднішній день в державі є необхідність якісного кадрового забезпечення для створення ефективної управлінської структури на регіональному та місцевому рівнях.

"Сьогодні, як ніколи, Україна потребує професійно підготовлених кадрів на державній службі і службі в органах місцевого самоврядування", – підкреслив Сергій Адамович.

"У нас навчаються люди різного віку, різного статусу та різних посад, але їх об’єднує бажання отримати професійні знання, навики та компетенцію у сфері державного управління. Після двох років успішного навчання та захисту магістерських робіт, а також здачі державного іспиту вони отримують диплом магістра державної служби", – розповів декан факультету технічного перекладу та документознавства, викладач кафедри управління місцевого самоврядування, доктор філософських наук, професор Дмитро Дзвінчук.

Випускники ж зазначають, що навчання в магістратурі дало їм великий багаж знань саме у сфері державного управління. Вони мали можливість дізнатися ті нюанси і специфіку державної служби, про які  не розповідають на будь-якому іншому факультеті. Навіть люди з великим стажем роботи приходять у магістратуру, щоб вдосконалювати свої знання, особливо зараз, коли підписана Угода про асоціацію з ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: