fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Політики використовують відомих активістів як локомотиви, які тягнуть партійний бренд: у Франківську обговорюють участь активістів у виборах

Політики використовують відомих активістів як локомотиви, які тягнуть партійний бренд: у Франківську обговорюють участь активістів у виборах

Суспільство 16:30, 28.08, 2015

У Франківську розпочався круглий стіл “Похід громадських діячів в місцеву політику: «pro et contra”. Захід організував проект “Київський діалог” спільно з “Комітетом виборців України”.

"Ми хочемо обговорити аргументи, які є за те, щоб громадські діячі йшли в політику, і аргументи, які є проти цього. Бо зараз ми знаходимося на порозі місцевих виборів. Люди визначаються і міряють свої сили і бажання. Але все ж, має бути розуміння фіналу, і що дасть перемога у місцевих виборах", – сказав аналітик Ігор Ткач.

Під час дискусії експерт Роман Кошовий зазначив, що більшість партій соромляться називати себе партіями. "Вони називають себе різними громадськими об'єднаннями", – сказав Кошовий.

На його думку в теперішній час партії хочуть заховатись за громадськими лідерами, бо в них високий рівень довіри від людей, а в партій низький. 

"Громадський діяч стає паровозом, який тягне бренд партії на собі" , – зазначив Роман Кошовий.

Ігор Ткач:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: