fbpx

"Собачники" долучились до толоки на озері поблизу школи №21. ФОТО

Суспільство 19:48, 06.04, 2018

Франківець Микола Панько розповів у Фейсбуці, як днями самостійно вийшов на толоку біля озера поблизу школи №21. Вийшов прибирати сам, нікого не запрошував долучитись. До його акції долучились "собачники", які якраз вигулювали поруч собак.

Пост Микола Панько опублікував у групі “Франківчани” у Фейсбуці.

“Вийшов я на прибирання сам, і ви не повірите, до мене долучились собачатники, виключно собачатники, які там вигулюють своїх улюбленців і, підозрюю, не прибирають там за ними (як і я) – з різних причин. До чого я це пишу – а до того, що не так давно тут писали і матюкали собачатників за те, що вони не свідомі, не люблять ні себе, ні місто, ні навіть своїх дітей. А як показала практика, вони якраз найсвідоміші, самі пішли купили рукавиці і долучились до роботи”, – написав Микола Панько.

За словами Панька, на тій території неймовірно багато сміття, серед якого багато бульбуляторів та шприців. Тож учасникам толоки з першого разу не вдалось все прибрати.

Як писав КУРС, минулої суботи береги обох Бистриць у Івано-Франківську прибирали понад сотня працівників ІФ ОДА і міської ради, а на Німецькому озері міський голова Руслан Марцінків разом з підлеглими садив дерева.

Озеро поблизу ЗОШ №21 ще називають Кірпічка. КУРС писав про нього та історію інших франківських водойм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: