fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Керівництво батальйону втекло ще до перших обстрілів, залишилися тільки командири рот і взводів, – бійці 5-го батальйону

Керівництво батальйону втекло ще до перших обстрілів, залишилися тільки командири рот і взводів, – бійці 5-го батальйону

Суспільство 11:50, 12.07, 2014

Бійці п’ятого батальйону Юрій та Тарас звинувачують керівництво АТО у тому, що вони кинули батальйон з Прикарпаття на гарматне м'ясо. Та запевняють, що їхнє безпосереднє керівництво ще у перший день обстрілу покинуло зону бойових дій.

Юрій та Тарас розповідають, що з бійцями залишились тільки командири рот і взводів, усе вище командування втекло ще під час перших обстрілів. 

Тарас розповідає, що коли почався обстріл, усе керівництво, крім покійного майора Юрія Барана, втекли. Вони сіли на автомобіль швидкої допомоги і виїхали із зони бойових дій.

Частково підтвердив цю інформацію у телефонній розмові з народним депутатом Юрієм Дерев'янком ще один боєць п'ятого батальйону, який у час дзвінка знаходився в окопі. Боєць заявив, що командування рот і взводів перебувають з ними. Що стосується вищого командування, чоловік однозначно не відповів, сказавши, що, можливо, вони десь і є, але бійці їх не бачать.

Нагадаємо, двоє бійців 5-го батальйону Тарас і Юрій склали зброю і повернулися на Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: