fbpx

Бійці батальйону "Івано-Франківськ" у Маріуполі затримали продавця амфетаміну

Суспільство 06:33, 10.12, 2015

Група швидкого реагування, до складу якої входили працівник поліції, що забезпечує безпеку дорожнього руху, інспектор Орджонікідзевського відділення поліції та працівники зведеного загону "Івано-Франківськ", під час несення служби виявили амфетамін, вартість якого на чорному ринку складає близько 4 тисяч гривень за 1 г.

Під час несення служби на маршруті патрулювання працівники поліції зупинили трьох чоловіків, які розпивали спиртні напої, інформує Фіртка з посиланням на Донецьке управління поліції.

В ході перевірки в одного з них, 31-річного місцевого мешканця, в пачці сигарет було виявлено згорток з фольги, в якому знаходилась речовина білого кольору у вигляді порошку (амфетамін).

1

На місце була викликана слідчо-оперативна група Орджонікідзевського відділення поліції. Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.

Розслідування проводиться слідчим відділом Орджонікідзевського відділення поліції Маріуполя.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: