fbpx

БК "Мельник" визнали компанією з найшвидшим розвитком нерухомості в Івано-Франківську

Економіка 11:07, 17.12, 2017

За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проекту Українська народна премія – 2017, найкращою девелоперською компанією Івано-Франківська 2017 року є БК "Мельник".

Про це повідомляє оргкомітет Української народної премії.

До речі, Українська народна премія – це масштабний в Україні щорічний конкурс, у межах якого перед українськими споживачами постає важливе та відповідальне завдання – визначення найкращих товарів та послуг шляхом онлайн-голосування. Респонденти роблять свій вибір у одній із запропонованих соціальних мереж, що має рекомендаційний характер та створює позитивне очікування від товарів та послуг.

Тож нагорода Української народної премії для будівельної компанії "Мельник" – це підтвердження лідерської позиції на ринку та неперевершеної якості товарів і послуг. Саме це завдання ставить перед собою професійне керівництво компанії.

1

Успішна компанія з семирічним досвідом справді має чим гордитися – житлові комплекси вражають своїм дизайном, зручністю та комфортним розташуванням. З року в рік БК "Мельник" розширює свою географію "будинків, у яких хочеться жити", і грандіозні будівельні проекти тепер втілюються поза межами України. Не так давно будівельна компанія стала частиною міжнародної будівельної групи і розпочала свій перший проект з польського міста Жешув.

2

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: