fbpx

Благодійниці з Америки придбали обладнання для немовлят на Прикарпатті

Суспільство 21:32, 04.10, 2018

Допомогу отримало пологове відділення Богородчанської центральної районної лікарні.

Благодійна організація "Союз українок Америки, відділ імені Лесі Українки №140" придбала сучасне обладнання для новонароджених у дві пологові лікарні, які знаходяться у Тернопільській та Івано-Франківській областях. Про це повідомляє Ukrainian People.
 

"За півроку дівчатам вдалося зібрати кошти і закупити обладнання для інтенсивної терапії немовлят, народжених завчасно і з критично малою вагою, для лікарні у Чорткові (Тернопільщина) та зібрати потрібну суму для придбання двох кардіотокографів для пологового відділення Богородчанської центральної районної лікарні (Івано-Франківщина)", – йдеться у повідомленні. 

Також цей відділ вже встиг надати допомогу в лікуванні кільком важкохворим дітям в Україні.

"Союз українок Америки, відділ імені Лесі Українки №140" – неприбуткова організація, створена 2017 року з метою здійснення благодійної діяльності на допомогу дітям, які проживають в Україні. Волонтери надають підтримку у двох напрямках: придбання медичного обладнання для новонароджених дітей та допомога у лікуванні важкохворої малечі. 

Союз українок Америки (СУА) був створений у 1925 році в результаті об’єднання п’яти жіночих товариств Нью-Йорка й околиць. Метою організації є виховання української свідомості, участь у жіночому русі та допомога Україні. За своє існування СУА провела багато акцій, освітніх та видавничих проектів, виставок, зборів коштів на нагальні потреби громад на батьківщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: