fbpx

Благодійний фонд Дерев’янка нагородив найкращих учнів та вчителів Косівського району. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 15:24, 04.06, 2019

Вони славлять Гуцульщину на усю країну. Призерів обласних та всеукраїнських шкільних олімпіад, різноманітних творчих та спортивних конкурсів традиційно відзначив Всеукраїнський благодійний фонд народного депутата, лідера партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев’янка. Грошові винагороди ось вже кілька років поспіль за свій труд отримують найкращі учні тутешніх шкіл.

 “Я дуже добре розумію, скільки треба зусиль, коштів, енергії, ресурсів вкладати для того, аби перемогти в тому чи іншому змаганні, конкурсі. Щоденна ваша наполеглива праця не залишиться поза увагою. І ці нагороди, сподіваюсь, стануть для вас черговим стимулом для нових звершень”, – говорить депутат Івано-Франківської облради від партії “ВОЛЯ” Олег Атаманюк.

Один за одним на сцену Косівського дитячого центру творчості виходять юні уми та творчі таланти. Неабияк радіє своїй нагороді Соломія. Вона стала призером олімпіади з української мови. Каже, розмовляти рідною мовою модно. До цього закликає й інших:

“Кожна освічена, інтелігентна людина, яка проживає в нашій країні, має вишукано розмовляти українською. Нам потрібно працювати на благо нашої країни, жити тут і робити усе можливе, аби вона ставала кращою і кращою”, – каже учениця 10 класу Соломія Стренчак.

Радіють успіхам своїх вихованців і їхні вчителі, яких Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка також не оминув увагою. Для них премії та щирі слова вдячності

“Насамперед, це гордість за моїх вихованців і учнів. Це 90% їхнього розумового рівня, їхньої праці та наснаги. І 10% допомогли ми – батьки, школа”,  каже вчитель історії Ігор Глухенький.

Тим часом юні таланти Косівщини під час урочистостей продемонстрували гостям свій артистизм та вміння володіти сценою.

Відзначимо, що щороку Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка нагороджує найуспішніших учнів Прикарпаття сертифікатами на отримання одноразових грошових стипендій. Традиційно нагороджують також і вчителів, які готують дітей до предметних олімпіад вищого рівня.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: