fbpx

Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка нагородив найкращих учнів і вчителів у Долині. ВІДЕО

Політика 10:46, 03.09, 2018

У їхніх руках майбутнє країни. Сотні призерів обласних та всеукараїнських шкільних олімпіад, різноманітних творчих та спортивних конкурсів відзначили у місті Долина. До нагородження традиційно долучився й Всеукраїнський Благодійний Фонд Юрія Дерев’янка.

“Вже не перший рік народний депутат Юрій Дерев’янко підтримує обдаровану молодь. Якщо хтось думає, що найкращі інвестиції в будівництво, бізнес, то ні. Найкраще – у наших дітей, у наше майбутнє. Щоб вони ставали кращими, освіченішими”,  каже координатор  Долинської районної організації партії “РУХ НОВИХ СИЛ” Іван Дирів. 

Один за одним на сцену тутешнього Будинку творчості виходять юні уми і таланти Долинщини. Більшість з них випускники, які вже обрали для себе майбутню професію.

“Я багато подорожую, маю можливість спостерігати за всіма європейськими країнами. І коли бачу цих прогресивних дітей і наскільки вони успішні, то розумію, що в України хороше майбутнє. Якщо не намагатимуться втекти за кордон, а працюватимуть на благо своєї країни, тоді все буде в нас добре”, – каже учениця Долинської спеціалізованої школи №6 Марія Гриневич.

Радіють успіхам своїх вихованців і викладачі. До речі, їхня робота також не залишилась поза увагою. Від Всеукраїнського Благодійного Фонду Юрія Дерев’янка вони отримали  грошові відзнаки.

“Сьогодні це є вчительські жнива. Ми бачимо результати, над якими працюємо щоденно, намагаючись все більше і більше віддати дітям. І, звичайно, це є велика мотивація для наших учнів. Тому що отримувати нагороди і від райради, і від міської ради, і від фонду Юрія Дерев’янка, який завжди нам допомагає, – це завжди приємно. І дає поштовх нам здобувати і на наступний рік перемогу і бути найкращими в нашому районі”, – каже директор Долинського академічного гуманітарного ліцею №6 Юрій Петренко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: