fbpx

Благодійний фонд Юрія Дерев’янка нагородив найкращих учнів та вчителів Надвірнянського району. ФОТО

Суспільство 15:47, 06.06, 2018

22 учнів і 25 вчителів з Надвірнянського району отримали грамоти і грошові нагороди від народного депутата України, одного з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрія Дерев’янка.

Привітала і звернулась до школярів-призерів всеукраїнських та обласних олімпіад, переможців різноманітних конкурсів, а також їхніх вчителів-наставників депутат Надвірнянської міської ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Наталія Байдан:

"Ми хочемо долучитись матеріально до ваших перемог, щоб ви мали стимул працювати і йти вперед. І щоб завжди залишались тими світлими воїнами. Бережіть талант, який вам дав Бог! Пам’ятайте і дякуйте своїм батькам та вчителям, які засіяли у ваших серцях це зерно добра і науки. На Сході триває війна, а наш фронт тут. Ставайте сильними і примножуйте знання, щоб кожен день наша держава, місто і край  ставали кращими, мудрішими і багатшими. Всіх благ вам, міцного здоров’я і наснаги!"

Один із нагороджених – учень Надвірнянського ліцею Грицюк Володимир. Отримав стипендію від Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев’янка за здобутки у сфері фізики, астрономії, турнірів з математики і економіки. 

"Я дуже люблю ці предмети, бо вони – цікаві. Завжди відкриваю для себе щось нове. Мені цікаво, бо у звичайній життєвій ситуації я можу придумати щось таке, що в подальшому зможу застосувати для полегшення праці. Минулого року також отримував нагороду від Юрія Дерев’янка, але досягнення в мене були менші, бо не було астрономії",  розповідає учень. 

Хлопець каже, що хоче жити в Україні, яка буде високорозвиненою державою.  

"Такою, як США, Великобританія, Німеччина. Це здається фантастичним, але насправді воно так не є. Бо якщо працювати, то можна досягти будь-чого. Україна має обдаровану молодь. Необхідно, щоб була також нормальна влада, трішки праці – і все в нас буде добре",  говорить Володимир. 

Вчитель історії Надвірнянського ліцею Качала Людмила каже, що такі премії важливо отримувати, бо це винагорода за тяжку працю протягом року і стимул до подальшої роботи. 

"Ми відчуваємо, що наша праця цінується. Щороку я отримую такі нагороди від Юрія Дерев’янка, в ліцеї працюю уже 9, адже кожного разу з моїми учнями ми отримуємо перемоги на всеукраїнських і обласних олімпіадах, різних конкурсах",  розповіла вчителька. 

Зазначимо, що подібні грошові нагороди від народного депутата Юрія Дерев’янка отримали учні й вчителі інших прикарпатських шкіл. Окрім Надвірної, на окрузі нардепа в Богородчанському районі, у м. Яремче та Отинії. А також в Косівському, Верховинському, ТисменицькомуРожнятівському та Долинському районах.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: