fbpx

Благодійний фонд Юрія Дерев’янка привітав БО "Світла надія" з новорічно-різдвяними святами

Суспільство 21:02, 11.01, 2019

Бал-маскарад для дітей з інвалідністю відбувся у Богородчанах. Організувала його БО "Світла надія". Вихованці організації отримали солодкі подарунки від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка.

Матір вихованця Надія Стрембецька розповідає: 

"Діти в нас – особливі. Батькам не завжди буває легко, коли бачиш, що твою дитину не приймає світ. А в такій організації вони всі між собою однакові. Цілуються, обіймаються, бо люблять одне одного. Нам важливо, що ми змогли об’єднати цих дітей. І батькам стало легше.

Також плануємо створити реабілітаційний центр у Богородчанах. Нам виділили приміщення колишнього військового ліцею. Тут потрібно ще зробити ремонт. Окрім того, необхідно, щоб з дітьми займався реабілітолог, масажист, психолог, логопед. Як мама особливої дитини, я добре знаю, що їм потрібна увага. Тому хочемо залучити якомога більше спонсорів для створення такого Центру", – говорить Надія Стрембецька. 

Вихованиця БО "Світла надія" сімнадцятирічна Іванка каже, що має чимало хороших друзів в організації: 

"Я тут від початку. У нас всі дуже світлі люди, діти. Нам разом цікаво проводити час, і добре, коли організовуються такі заходи".

Головою організації "Світла надія" є Надія Стефурак. Жінка й сама уже 20 років на інвалідному візку. Каже, що для них важливо підтримувати й батьків дітей з особливими потребами.

"Ми хочемо їм нагадати, що життя – прекрасне. Якщо є проблема, то не варто зациклюватись. 
Тому сприяємо соціальній адаптації дітей, допомогаємо продуктами, памперсами, організовуємо свята", – говорить Надія Стефурак.

Неодноразово допомагав БО "Світла надія" і Благодійний фонд лідера партії "ВОЛЯ", кандидата в Президенти Юрія Дерев’янка. 

"Вже третій рік поспіль даруємо дітям солодощі з нагоди новорічних свят. Також неодноразово ми надавали матеріальну допомогу, юридичні консультації. Ми розуміємо, що в Україні такі діти і їхні батьки залишені один на один зі своїми проблемами. А та мінімальна соціальна допомога, яку вони отримують від держави, не забезпечує їхніх потреб. Тому ми і надалі підтримуватимемо такі організації, співпрацюватимемо з ними, щоб зробити світ дітей кращим. 

У цей новорічно-різдвяний час хочу побажати батькам особливих дітей витримки, а діткам – здоров’я. Нехай Бог їх охороняє. Адже незважаючи на всі негаразди, вони не втрачають віри і надії у краще", – говорить представник Благодійного фонду Юрія Дерев’янка, депутат Івано-Франківської обласної ради від партії "ВОЛЯ" Марія Рудик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: