fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Благодійний фонд Юрія Дерев’янка відзначив учнів-призерів олімпіад та їхніх вчителів-наставників у Бурштині. ФОТО

Благодійний фонд Юрія Дерев’янка відзначив учнів-призерів олімпіад та їхніх вчителів-наставників у Бурштині. ФОТО

Політика 13:04, 07.06, 2018

Школярі, які зайняли призові місця на всеукраїнських олімпіадах, переможці різноманітних конкурсів та їхні вчителі-наставники отримали відзнаки та грошові нагороди від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка.

Вже втретє таке свято відбувається в Бурштині. Цього року нагородили 22 учнів і 25 вчителів. 

"Дуже багато талановитих дітей у нашому місті. Для прикладу, Кузів Василина, учениця 11 класу, стала призером олімпіад з математики, економіки, правознавства і конкурсу МАН. Ще одна випускниця Кліщ Світлана отримала відзнаки з англійської,  біології та української мови", – розповіла координатор Бурштинської міської організації партії "РУХ НОВИХ СИЛ", представник Благодійного фонду Юрія Дерев’янка Ольга Король. 

Брав участь у нагородженні і депутат Бурштинської міської ради від РНС Ігор Дулик. На його думку, грошові відзнаки для вчителів і учнів є дуже важливими. 

"Це заохочує їх до подальшої праці. Адже є такі люди, які небайдужі і оцінюють їхню працю. Це і мотивує їх", – каже Дулик.

Зазначимо, що подібні грошові нагороди від народного депутата, одного з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрія Дерев’янка отримали учні й вчителі інших прикарпатських шкіл. Зокрема, на окрузі нардепа в Богородчанському та Надвірнянському районах, у місті Яремче та селищі Отинії. А також в Косівському, Верховинському,Тисменицькому, Рожнятівському та Долинському районах. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: