fbpx

Блогер КУРСу претендує на посаду мера Яремчі

Суспільство 21:40, 25.09, 2015

Відомий в Україні громадський активіст, менеджер міжнародних проектів Європейського Союзу в Україні, блогер КУРСу Віктор Загреба балотуватиметься на посаду міського голови Яремчі.

Сьогодні конференція Яремчанської міської організації політичної партії "Сила людей" затвердила список кандидатів до Яремчанської міської ради, Ворохтянської селищної і Татарівської сільської ради та ухвалила рішення про висунення кандидата на посаду Яремчанського міського голови.

Кандидатом на посаду Яремчанського міського голови висунуто 32-річного Віктора Загребу – відомого в області та Україні активіста громадського сектору, менеджера міжнародних проектів Європейського Союзу, автора та учасника різноманітних громадських та соціальних ініціатив. Кандидат має освітній ступінь магістра у галузі державної політики, який здобув в США (University of Maryland) у 2013 році як стипендіат престижної міжнародної програми ім. Фулбрайта. Першу вищу освіти з напрямку міжнародних відносин здобув у 2005 році в Київському міжнародному університеті, після чого декілька років працював у Києві як журналіст-телевізійник і фахівець зі зв'язків з громадськістю.

Крім того, Віктор Загреба був учасником програми "Молодь змінить Україну" Фонду Богдана Гаврилишина, учасником програм навчального і професійного обміну в США, Швеції, Польщі та Естонії, є експертом з транспортної інфраструктури та безпеки дорожнього руху. 

Першим номером у списку кандидатів до міської ради конференція затвердила Юрія Карпіна – голову громадської організації "Центр соціальних та ділових ініціатив", ініціатора численних проектів з розвитку туризму та інфраструктури, який також обіймає посаду начальника відділу туризму та зовнішніх зв’язків міськвиконкому.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: