fbpx

Близько півтисячі власників собак прийшли сьогодні на роботу з чотирилапими. ФОТО

Стиль життя 19:17, 06.07, 2018

Сьогодні, 6 липня, 475 собак по всій Україні проводять робочий день в офісах разом зі своїми господарями. До Всеукраїнського дня "Візьми собаку на роботу" приєдналися у 53 містах. Найбільше учасників у Києві, Запоріжжі, Львові, Чернігові та Дніпрі.

Шостий рік поспіль взяти чотирилапих в офіс, робити Україну дружнішою до тварин і зміцнювати статус чотирилапих компаньйонів закликала компанія "Kormotech". Сьогодні у їхньому львівському офісі можна зустріти мопса, пекінеса, бігля, китайську хохлату-пуховик та інших.

Ініціатива стає все популярнішою. З кожним роком все більше офісів в Україні стають дружніми до чотирилапих. Цього разу участь в акції беруть 248 компаній. Торік Всеукраїнський день "Візьми собаку на роботу" об'єднав 50 компаній з 15 міст України.

В соцмережах за хештегом #мійсобаканароботі користувачі діляться фотографіями і враженнями від ідеї прийти на роботу з улюбленцем.

"Це день не про собаку, а про розуміння та підтримку потреб і вподобань інших людей. І про те, що собаки одні з тих, в кого ми віджали цей світ взагалі-то, зробивши його з такого, як підходив їм, таким, як підходить нам. Моє робоче місце догфрендлі 24/7, але мені б хотілося, щоби всі на світі люди могли без проблем, дорікань та осуду мати з собою свого собаку там, де їм це потрібно", – написала письменниця Катерина Бабкіна під фото зі своїм песиком.

Ірина Литовченко з Міністерства охорони здоров'я теж пояснює, чому взяла сьогодні на роботу собак:

"Важливий день, коли в офіси та на робочі місця з собою можна і потрібно брати своїх домашніх улюбленців. Це не просто розвага. Це ініціатива, яка змінює статус собак у суспільстві і розвиває дружню до тварин інфраструктуру в Україні. А з нею дійсно складно".

Ініціативу підтримали двоє власників собак з Івано-Франківська та по одному з Долини та Яремчі.

1

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: