fbpx

Близько сотні прикарпатців вирушили у Рівне на збори з резервістами 128 окремої гірсько-піхотної бригади

Суспільство 13:13, 26.04, 2017

Вчора, близько сотні прикарпатців вирушили з Івано-Франківського обласного військового комісаріату на Рівненський загальновійськовий полігон для участі у зборах з резервістами 128 окремої гірсько-піхотної бригади.

Під час підготовки до відправлення резервісти переглянули відеофільми про аналогічні навчання за участі резервістів у складі 14 окремої механізованої бригади, які проходили на Рівненському полігоні у 2016 році, а також відеорозповідь про перспективні зразки військової техніки та озброєння Збройних Сил України.

Посадові особи керівного складу обласного військового комісаріату побажали  резервістам успіхів у навчанні та довели мету та терміни проведення зборів,  систему пільг та привілеїв служби в резерві, питання фінансового та правового забезпечення, а також військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

Благословив резервістів на гідне виконання завдань зборів позаштатний військовий капелан Івано-Франківського обласного військового комісаріату Ієрей Ярослав.  В ході зборів резервісти будуть мати можливість свою вдосконалити індивідуальну підготовку за військовою спеціальністю та взяти участь у тактичних навчаннях на рівні рот, батальйонів та бригади в цілому. Кращим резервістам за підсумками зборів буде запропоновано продовжити військову службу за контрактом.

Юрій Мухін.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: