fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Боєць Микола Ткачук, який загинув у зоні АТО за нез’ясованих обставин, попереджав родину про можливість фатальних подій, – Іван Харук

Боєць Микола Ткачук, який загинув у зоні АТО за нез’ясованих обставин, попереджав родину про можливість фатальних подій, – Іван Харук

Суспільство 16:38, 09.10, 2015

На сьогоднішній сесії Івано-Франківської обласної ради депутат Іван Харук звернувся до колег, щоби матеріально підтримати родину загиблого франківця Миколи Ткачука і допомогти розслідувати обставини його смерті.

Депутат облради Іван Харук подав відповідне звернення до органів місцевого самоврядування.

"Боєць загинув при нез’ясованих обставинах. Він сам повідомляв родині, що можуть бути фатальні обставини. А коли вже загинув, то рідним були дзвінки з різних невідомих номерів, щоби не розслідували цю справу", – повідомив Харук.

За його словами, такий висновок про загибель бійця залишив родину без державної допомоги. Мешканці села висловили сім’ї Миколи Ткачука підтримку, зібравши гроші на похорон.

Депутат звернувся до ради, щоби та надала сім’ї бійця фінансову допомогу і посприяла в організації розслідування цього трагічного випадку.

 

КУРС писав, що в зоні проведення антитерористичної операції під Старобільськом загинув 25-річний уродженець села Ільці Верховинського району Микола Ткачук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: