fbpx

Боєць з Івано-Франківська потребує допомоги на операцію за кордоном. ВІДЕО

Суспільство 19:05, 11.05, 2018

Він вийшов із гарячих точок російсько-української війни з тягарем на серці та численними осколками в тілі. Під час чергового обстрілу позицій української армії в атовця Олега Радіонова потрапили частки снаряда. Військовослужбовця відразу госпіталізували. Однак лікарі розводили руками. Адже деякі осколки розташовані надто близько до головного мозку. Будь-які хірургічні втручання могли закінчитися летально.

Після тривалого лікування в Олега Радіонова з’явився шанс. Естонські медики готові зробити операцію. Однак для цього потрібно зробити недешеву діагностику. Бійця підтримують рідні та волонтери, а також товариш, з яким Олега звела війна, Михайло Сенецький. Саме він кинувся на пошуки клініки за кордоном, коли, здавалося, надії вже не було, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Олег Радіонов був військовослужбовцем артилерійської частини ЗСУ в Івано-Франківську. В зону АТО відправився у 2014 році. Воював у складі батальйону "Донбас".

Нині Олег Радіонов разом зі своїм "рятівником" будує плани на майбутнє. Чоловіки мріють започаткувати власну справу і працювати пліч-о-пліч. Та спочатку готуються до операції.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: