fbpx

Болехівська міська рада сплатила 114 тисяч гривень за ремонт, який ніхто не виконував

Економіка 19:05, 20.06, 2014

Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Івано-Франківській області – Калуської об’єднаної держфінінспекції – під час ревізії бюджету та фінансово-господарської діяльності Болехівської міської ради виявили порушення, що призвели до втрат, на суму майже 300 тисяч гривень.

Посадові особи міської ради протягом 2012 – 2013 років безпідставно переказали підрядникові 114 тисяч гривень за капітальний ремонт пам'ятника, якого він не виконував. Окрім того, міський бюджет недоотримав 103 тисячі гривень, що їх мали переказати Болехівська центральна районна лікарня та Управління освіти міської ради від отриманої орендної плати.

Також під час ревізії виявлено оплату за завищеною вартістю ремонтних робіт, зайву виплату заробітної плати, нецільове використання бюджетних коштів. Ці та інші порушення призвели до незаконного витрачання майже 70 тисяч гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань на 3 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, а також застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами на рахунках, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.

Про результати ревізії поінформовано Долинську міжрайонну прокуратуру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: