fbpx

Бойовики 14 разів за ніч порушили режим припинення вогню

Суспільство 10:15, 10.01, 2015

Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі ускладнюється.

В ніч з п'ятниці на суботу зафіксовано 14 порушень бойовиками режиму припинення вогню. В тому числі для обстрілу використовували важке озброєння.

"Бойовики продовжують здійснювати обстріли позицій українських військових на передньому краї, у тому числі з важкого озброєння. За ніч незаконні збройні формування 14 разів порушили режим припинення вогню", – йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

За даними прес-центру, бойовики обстріляли з гранатомета новий термінал донецького аеропорту, з озброєння танка  населений пункт Піски, з зенітної установки  населений пункт Мар'їнка. Під обстріл зі стрілецької зброї потрапив блокпост на перехресті недалеко від Гірського.

"Під мінометні обстріли потрапили околиці Майорська і Ленінського та двічі  населеного пункту Кряківка. З артилерійських систем бойовики вели вогонь по населених пунктах Опитне, Орлово-Іванівка, Піски, Березове, околицях Сокольників і Щастя", – сказано в повідомленні.

Окрім цього, підкреслюється, що українські військові "відкривають вогонь у відповідь лише у випадку безпосередньої загрози їх життю".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: