fbpx

Бойовики інтенсивно обстрілювали низку опорних пунктів сил АТО

Суспільство 12:14, 30.04, 2016

Впродовж минулої доби ситуація в зоні проведення АТО ускладнилась. Проросійські бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО, особливо з настанням сутінок.

Про це повідомляє прес-центр АТО, пише УНІАН.

"Найгарячіше було в районі Мар’їнки. Там незаконні збройні формування майже півтора десятка разів відкривали вогонь по наших опорних пунктах з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", – йдеться в повідомленні.

Також зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його передмістя бойовики інтенсивно обстрілювали опорні пункти сил АТО на підступах до Авдіївки, Красногорівки та Невельського. Там вони застосовували стрілецьке озброєння, гранатомети, а також міномети калібрів 82 мм та 120 мм.

"З околиць окупованої Горлівки проросійські бандформування вели вогонь з 82-мм мінометів по позиціях наших захиcників у Зайцевому", – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли наші опорні пункти в районі Лебединського з 120-мм мінометів, біля Талаківки – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.

Також у прес-центрі повідомили, що вчора пізно ввечері були зафіксовані прольоти двох БПЛА противника. "Один з них – повітряний диверсант. Декілька разів, пролітаючи над позиціями наших військ в районі Лозуватського, безпілотник скидав вибухові пристрої",  зазначили в прес-центрі.

"З початку доби бандформування вже тричі обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї українські опорні пункти в районі Авдіївки та Мар’їнки", – підсумували в прес-центрі.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: