fbpx

Бойовики облаштовують нові позиції та ховають "Гради" у лісосмугах

Суспільство 09:39, 02.09, 2015

Терористи продовжують заходи щодо маскування своїх тактичних резервів.

Бойовики й надалі маскують свої тактичні резерви. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Фейсбук, пише УТ.

За його словами, у районі н. п. Комсомольске (Старобешівський район) раніше розгорнутий на відкритій місцевості підрозділ РСЗВ БМ-21 "Град" (6 одиниць) перемістився в найближчу лісосмугу.

Крім цього, уздовж Бахмутської траси відразу на декількох ділянках бойовики посилено облаштовують укриття і капоніри для особового складу і бойової техніки, у тому числі для танків.

"За даними групи ІО, південніше н. п. Фрунзе терористами обладнується район зосередження для 2 батальйонів", – йдеться у повідомленні.

Тимчук також відзначає, що упродовж останньої доби на Донбасі не зафіксоване використання російсько-терористичними військами  важких озброєнь, проте бойовики продовжують здійснювати збройні провокації з використанням автоматичної стрілецької зброї, РПГ, 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів АГС-17, зенітних установок ЗУ-23-3.

Крім того, терористи продовжують в інтенсивному режимі вести розвідку бойових порядків українських військ з використанням БПЛА і диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: