fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Бойовики використовують перемир'я для посилення позицій: у Краматорськ приїхали танки, а в Слов'янськ – підкріплення

Бойовики використовують перемир'я для посилення позицій: у Краматорськ приїхали танки, а в Слов'янськ – підкріплення

Політика 09:06, 25.06, 2014

Критична ситуація склалася на Краматорському аеродромі, де вже кілька місяців тримає оборону десантна військова частина.

Про це «ОстроВу» повідомляють родичі десантників і місцеві жителі, передає ICTV.

Зокрема, за повідомленнями місцевих жителів, з суботи в Краматорськ зайшли щонайменше три танки, які ось уже дві ночі обстрілюють аеродром. Водночас родичі десантників заявляють, що ситуація в підрозділі дуже складна. Десантники мають потребу в підкріпленні людьми і провізії, але після знищення українського вертольота терористами 24 червня вертолітники відмовляються летіти в дислокацію оточеної бойовиками частини. Більш того, за словами військовослужбовців, командування АТО не сприймає всерйоз їхню інформацію про танки. 

Також краматорчани повідомляють, що сьогодні в місто приїжджав Олег Царьов, який перебуває в розшуку і про різке зростання кількості бойовиків у Краматорську. За їхніми словами, місто перетворюють на такий же форпост терористів, як Слов'янськ. Водночас з оточеного (за запевненням штабу АТО) нашими військами Слов'янська повідомляють, що сьогодні в будівлю міської СБУ прибули з Донецька близько 50 бойовиків на білому Ікарусі без номерних знаків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: