fbpx

Брендований подарунок планеті: франківська "Паперівка" відмовляється від пластикових пакетів

Економіка 09:57, 11.12, 2018

Напередодні свят студія друку "Паперівка" вирішила цілковито відмовитись від виготовлення фірмових пластикових пакетів. Так підприємство показує свою готовність до змін та підтримує ініціативу інших українських компаній щодо пошуку альтернативи традиційному поліетиленовому варіанту.

Натомість "Паперівка" вже знайшла вирішення та пропонуватиме підприємцям розміщувати логотипи на пакетах, виготовлених з переробленого паперу та екологічно чистого клею.

Для компанії, основною діяльністю якої є виготовлення брендованої продукції, таке рішення є досить ризикованим, але повністю свідомим. Власники студії переконані, що екодружні настрої заполонять Україну з неймовірною швидкістю, якщо кожен зробить хоч невеликий крок у цей бік прямо зараз.

Нагадаємо, що цього року органи місцевого самоврядування у різних областях України почали завзято ухвалювати рішення щодо обмеження комерційного використання поліетиленових пакетів. Ця тенденція вже торкнулася Києва та Львова.

Наразі міськради не мають повноважень для цілковитої заборони продажу або фактичного обмеження використання пластикових пакетів, тому рішення є рекомендаційним. Великим підприємствам радять надати їх клієнтам альтернативу у вигляді паперових, біологічно полімерних або торбинок для багаторазового використання. Також урядовці спонукають до розміщення наклейок з мотиваційними гаслами біля стійок з пакетами у великих торгових мережах.

1

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: