fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Будівництво мосту через Бистрицю та ямковий ремонт, – Служба автомобільних доріг Прикарпаття отримала завдання на початок сезону

Будівництво мосту через Бистрицю та ямковий ремонт, – Служба автомобільних доріг Прикарпаття отримала завдання на початок сезону

Суспільство 19:22, 10.03, 2017

Відбулася селекторна нарада в. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака з обласними Службами автомобільних доріг.

Як повідомив голова САД Прикарпаття Василь Буджак, під час селекторної наради обговорили підготовчі заходи до початку будівельно-ремонтного сезону на дорогах Івано-Франківщини.

Зокрема, поставлено завдання до червня ліквідувати аварійну ямковість на автотрасах державного значення та вже тоді розпочати поточний середній ремонт об’єктів, визначених розпорядженням Кабінету Міністрів України № 62-р в редакції від 01.02.2017 р.

Цим розпорядженням в Івано-Франківській області передбачено завершення будівництва мостового переходу через річку Бистрицю Солотвинську на 103 км дороги "Стрий – Мамалига" поблизу Івано-Франківська – біля села Старий Лисець, повідомив Буджак. Вартість усіх робіт, які необхідно ще виконати, становить 28,4 млн грн. Гроші запланували виділити з держбюджету. 

А також мають відремонтувати міст на 15-му кілометрі дороги "Богородчани – Гута" в селі Раковець.

До кінця сезону, поставив завдання обласному САД Славомір Новак, мають бути відремонтовані ті ділянки доріг, які не ремонтувалися у 2015-2016 роках на автомагістралях Н-09 "Мукачево – Львів", Н-10 "Стрий – Мамалига", Р-24 "Татарів – Кам’янець-Подільський", Р-21 "Долина – Хуст".

Нагадаємо, нещодавно, коментуючи випадок, коли поблизу Делятина автомобіль влетів у яму і залишився без двох коліс, Василь Буджак назвав ділянки прикарпатських доріг з найгіршим покриттям. 

КУРС писав, що в поточному році на ремонт доріг Івано-Франківської області закладено 264 мільйони гривень з Державного бюджету, за які в основному лагодитимуть дороги загальнодержавного значення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: