fbpx

"Будуємо Україну щодня!" – Порошенко закликав українців брати приклад з прикарпатців

Суспільство 14:58, 31.05, 2018

Сьогодні під час робочого візиту на Прикарпаття Президент України Петро Порошенко взяв участь у церемонії запуску третьої технологічної лінії виробництва цементу на ПрАТ "Івано-Франківськцемент".

Під час урочистої промови Петро Порошенко зауважив, що, незважаючи на непрості часи, в Україні продовжує розвиватися економіка і відкриваються потужні виробництва.

"Під час війни ми відкриваємо потужні виробництва, школи, пренатальні центри. Кожна перерізана стрічка викликає приступ гніву у наших політичних опонентів. Їм важливо фарбувати все чорною фарбою, не помічати змін, які відбуваються у державі. Але попри все ми розбудовуємо Україну!" – сказав Президент.

Він також наголосив на тому, що за останні роки значно зменшився експорт до Російської Федерації і збільшився до країн Євросоюзу.

"На сьогоднішній день до Польщі, Румунії, Хорватії, Латвії, Литви та багатьох інших країн. Це є яскравим прикладом нашої успішної економіки",  зазначив Гарант.

Він зауважив, що запуск третьої технологічної лінії виробництва цементу означає від 500 млн грн додаткових податків, сотні робочих місць.

"Мені дуже подобається ваше гасло "Будуємо Україну щодня!"  звернувся Президент до керівництва заводу.  Почуйте, всі українці, цей заклик! Кожен на своєму місці має робити те, що роблять франківці тут, на Прикарпатті". Будуємо Україну щодня!"

Петро Порошенко привітав триста мешканців краю, які завдяки запуску третьої лінії "Івано-Франківськцементу" отримали роботу.

"Ви на 100 відсотків здатні забезпечити потреби України в дорожньому цементі, якого уже сьогодні вимагають сучасні технології прокладання автошляхів", – сказав Гарант.

Керівник ПрАТ "Івано-Франківськцемент" Микола Круць сказав, що підприємство стало на шлях модернізації ще 30 років тому.

"На сьогодні все найновіше, що є в цементній галузі, знаходиться у нас на підприємстві",  наголосив Микола Круць.

До цього Петро Порошенко відвідав свято останнього дзвоника у Ямницькому ліцеї.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: