fbpx

Буковель приймав перший в Україні фестиваль журналістики

Суспільство 16:11, 24.09, 2018

У туристичному комплексі "Буковель" відбувся масштабний форум. На перший в Україні фестиваль журналістики з’їхалися медійники з усієї України. У туристичний комплекс приїхали представники газет, інтернет-видань, телерадіокомпаній.

"Цей фестиваль має гасло "Прагни до вершин". В усіх розуміннях цього слова: і в журналістській діяльності, і в громадській активності, і у житті. Фестиваль став майстернею вдосконалення журналістів. Ми отримали в Буковелі неймовірну дозу натхнення", – розповідає співорганізатор фестивалю Людмила Ольховська.

Учасники фестивалю мали насичену програму: тренінги, майстер-класи, практичні заняття, круглі столи, літературні читальні. Журналісти не тільки вдосконалювали свою майстерність, а й вчились малювати, куховарити, відвідали парфумерну лабораторію.

"Я вже з десяток років приїжджаю в Буковель. Але осінній Буковель бачу вперше. Він неймовірний. Курорт постійно розбудовується і вдосконалюється. З кожним роком тут все кращий сервіс і організація заходів. Я надихаюсь у Буковелі і їду повна сил і натхнення. А фестиваль перевершив усі очікування. В нас виникли нові ідеї і нові теми для написання", – ділиться враженнями журналістка Оксана Крицька.

Загалом фестиваль журналістики відвідали майже дві сотні представників ЗМІ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: