fbpx

"Бурштинцям хочуть нав’язати договори з ДТЕКом", – депутат Ігор Дулик

Політика 10:53, 05.06, 2018

Мешканців Бурштина ставлять в такі умови, що вони змушені підписувати прямі угоди на теплопостачання з ДТЕКом. Проте, згідно з результатами спілкування депутата Бурштинської міської ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Ігоря Дулика з виборцями, населення не мало наміру змінювати постачальника послуг.

"Я обійшов майже дві сотні квартир, що становить 80 відсотків помешкань мого округу. Тільки в двох люди мали бажання змінити постачальника послуг. В тридцяти квартирах мешканці не визначились. Решта з опитаних виборців не бачили необхідності в змінах. 

Взагалі, офіційно бурштинці мають чинний підписаний договір на теплопостачання з "Житловиком". Але, згідно з "нововведеннями", за цим комунальним підприємством залишають тільки транспортування, а постачання, трактуючи на власний розсуд законодавство, передають  Бурштинській ТЕС", – розповідає депутат. 

Ігор Дулик вважає, що необхідно врахувати думку населення і провести громадські слухання з такого важливого для долі міста питання. 

"Рішення, яке нещодавно прийняла сесія, як на мою думку, прийнято з порушенням процедури. Бурштинці не мають мотивації і намірів підписувати договори з ДТЕКом. Тому теплопостачання потрібно залишити за "Житловиком", – говорить Дулик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: