fbpx

350 штиків: підрозділи тероборони та франківські ветерани АТО пройшли бойове злагодження. ФОТО

Суспільство 21:23, 20.10, 2017

Всеукраїнський стрілецький день по-особливому відзначили на Івано-Франківщині.

На полігоні військової частини 3072 у селі Старий Лисець Тисменицького району, що під Франківськом, провели Єдиний стрілецький день з особовим складом організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, які формуються військовими комісаріатами області.

Захід відбувся під керівництвом військового комісара обласного військового комісаріату полковника Володимира Ярмошука та керівника апарату обласної державної адміністрації Романа Маланія.

Понад 350 військовозобов’язаних учасників навчань з Богородчанського, Верховинського, Галицького, Городенківського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського, Снятинського та Тлумацького районів отримали військові знання, уміння та навички з володіння зброєю та технікою.

Під час занять обласний військовий комісар полковник Володимир Ярмошук провів інструктаж військовозобов’язаних учасників навчань, які будуть вдосконалювати свою військову майстерність у дванадцяти навчальних напрямках.

До відзначення єдиного всеукраїнського стрілецького дня та занять долучилися і ветерани Міської Асоціації учасників АТО.

На полігоні ветерани влаштували вишкіл  були відточені навики стрільби, тактичної медицини, бойове залагодження тактичних груп.

“Такі заходи важливі, адже більшість членів організації перебувають в оперативному резерві першої черги та за будь-якої загрози мають стати на захист мирних громадян і бути беззаперечним, основним гарантом безпековості міста та області.

Ми повинні системно відточувати військову майстерність і бути готовими до будь-якого розвитку подій на нашій території, в тому числі підкріплювати позиції побратимів на Східному фронті. Тільки спільно і разом!..”  прокоментували фото в Асоціації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: