fbpx

Бюджетні установи Прикарпаття за 2014 рік заборгували НАК «Нафтогаз України» 86 млн гривень

Економіка 11:40, 16.06, 2014

Бюджетні установи та організації Прикарпаття за п'ять місяців поточного року заборгували перед НАК «Нафтогаз України» 86 млн гривень, оплативши менше половини – 48%

Як повідомили "КУРСу" у прес-службі Івано-Франківської ОДА, загальний борг Прикарпаття перед НАК «Нафтогаз України» на сьогодні становить 216,7 млн грн. До його складу входить і поточна заборгованість. Так, у січні-травні цього року підприємства області використали природного газу на суму в 86 млн. грн., оплативши менше половини від необхідного – 48%.
 

«Необхідно у найкоротші терміни опрацювати механізми погашення боргів, в тому числі їх реструктуризації, – наголосив заступник голови облдержадміністрації Любомир Слободян, заслухавши заступників голів РДА районів, де заборгували найбільше. – У той же час важливо вишукати ресурси для підготовки документації з планування населених пунктів».

Акцентувалося також на організації процесу громадського обговорення внесення змін до Конституції України у зв'язку з реформуванням органів місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: