fbpx

Бюджету 2015 немає, – прикарпатський нардеп

Політика 19:34, 29.12, 2014

Депутат Верховної Ради Юрій Дерев'янко вважає, що бюджету немає, оскільки ніхто не бачив документа і ті закони, які були прийняті, по суті, переписують перший варіант документа.

За словами депутата, документа з переписаними цифрами ніхто не бачив.

"Мені складно сказати, за що ми голосували, оскільки документа з новими цифрами не було", – підкреслив депутат.

"По суті, ми голосували за концепцію, але що буде в остаточному варіанті документа, сказати складно. Це свого роду індульгенція уряду",  зазначив Дерев'янко.

За словами нардепа, тепер залишається тільки дивитися, наскільки те, за що голосували, буде відображено в паперовому варіанті документа.

Також народний депутат України заявив про те, що 80% поправок до Податкового кодексу, які були внесені Арсенієм Яценюком в сесійній залі з голосу, депутати до цього не бачили та не обговорювали.

"Було порушено регламент — поправки потрібно було пройти, а вони не були проговорені. Арсеній Яценюк сказав голосувати  він просто приніс до сесійної зали поправки до Податкового кодексу, думки інших щодо них нікого не цікавили. Він зазначив, що його цікавлять щодо поправок лише думки лідерів фракцій, зачитавши під стенограму поправки",  сказав Дерев’янко.

За його словами, не більше 20% поправок до Податкового кодексу були заздалегідь узгоджені керівництвом уряду з депутатами фракцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: