fbpx

Через аварію на Бурштинській ТЕС на Прикарпатті були знеструмлені чотири райони

Суспільство 13:52, 25.04, 2016

За інформацією компанії "Західна електроенергетична система" "ДП "НЕК" "Укренерго", на ДТЕК "Бурштинській ТЕС" відбулося аварійне вимкнення двох енергоблоків, внаслідок чого виник дефіцит потужності у північній частині області, зокрема у Галицькому, Долинському, Калуському, Рогатинському районах.

Для відновлення балансу потужностей за командою диспетчера "Західної електроенергетичної системи" було введено графік аварійних вимкнень. Диспетчери ПАТ "Прикарпаттяобленерго" провели оперативне перезаживлення споживачів, що дало змогу зменшити кількість населених пунктів області, які через аварію енергоблоків могли опинитися без електропостачання. Станом на 11:00 годину частково були знеструмленими споживачі Тисменицького, Рогатинського, Галицького та Калуського районів, інформує прес-служба "Прикарпаттяобленерго".

Як тільки буде відновлено роботу двох енергоблоків на Бурштинській ТЕС, які вийшли через аварію з ладу, енергопостачання споживачам буде повністю відновлено, йдеться у повідомленні.
Уточнити інформацію про відсутність енергопостачання можна за телефоном кол-центру компанії – 0800 50 40 20 (безкоштовно з усіх телефонів).

Окрім чотирьох районів на Прикарпатті, були частково знеструмлені шість районів на Львівщині. Причини аварії на електростанції поки невідомі.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: