fbpx

Через критику влади депутата-укропівця не включили до складу комісії з питань безпеки дорожнього руху

Політика 16:51, 29.01, 2018

Днями депутат Івано-Франківської міської ради від партії "УКРОП" Мстислав Тарас звернувся до міського голови з проханням включити його в склад комісії з безпеки руху.

За словами Мстислава Тараса, він хотів мати можливість брати участь у розгляді та обговоренні питань щодо ремонтних робіт, встановлень дорожніх знаків, засобів обмеження руху та паркування, світлофорних об‘єктів, організації місць зупинки.

З виконкому міської ради Мстислав Тарас отримав відповідь. У проекті рішення йшлося про включення укропівця до складу комісії. Та за це мав проголосувати виконком. Проте, як з’ясувалось, до комісії з питань безпеки руху укропівцеві зась. Бо вже за кілька днів, без будь-яких причин, у традиційному для франківської влади кулуарному обговоренні, ще до засідання виконкому Мстислав Тарас отримав відмову.

1

"Підозрюю, що відмова пов’язана із моєю позицією щодо чинної франківської влади. Більше того: напередодні в ефірі ОДТРК "Карпати" я розкритикував дії мера та його команди у питанні маршрутних перевезень. Бо переконаний: влада свідомо нацьковує людей на приватних перевізників. А вже через день отримав відмову. Вважаю, що комісія із безпеки руху, як і більшість комісій у міській владі, є закритою для укропівців. А це означає, що влада і надалі чинить тільки так, як їй вигідно", – наголосив Мстислав Тарас.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: