fbpx

Через негоду на Прикарпатті ускладнено рух автомобільного транспорту, – ОДА

Суспільство 20:58, 17.12, 2018

У зв’язку з ускладненням погодних умов та інтенсивним випаданням снігу сьогодні відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук.

Службі автомобільних доріг, рятувальникам, представникам Національної поліції в області, департаменту охорони здоров’я ОДА Гончарук дав відповідні доручення щодо забезпечення безперебійного функціонування життєдіяльності мешканців Прикарпаття, інформує прес-служба ОДА.
 
На цей час опади продовжуються і, за прогнозами синоптиків, триватимуть ще добу.
Керівництво ОДА звертається до мешканців області утриматися від поїздок власним автотранспортом, а також просять керівників підприємств без нагальної потреби не випускати на автодороги транспортні засоби.
 
Наразі ускладнено проїзд на відрізку автодороги "Калуш – Івано-Франківськ", де внаслідок аварії утворився затор. Тут працює автодорожня техніка. На цій ділянці тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту.

Служби автомобільних доріг та цивільного захисту населення працюють у цілодобовому режимі. У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах області звертайтеся до чергового Служби автомобільних доріг за телефоном (0342) 54-93-03 та обласну службу порятунку за телефоном 101.

КУРС писав, що вчора автомобіль "швидкої" та автобус з туристами рятувальники витягнули з заметів. Сьогодні із заметів витягли шкілький автобус та поліцейське авто

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: