fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Через незаконний прийом металобрухту надвірнянцю загрожують виправні роботи

Через незаконний прийом металобрухту надвірнянцю загрожують виправні роботи

16:13, 22.05, 2014

Мешканець Надвірної без державної реєстрації та спеціального дозволу організував прийом металобрухту чорних металів на території міста, за що йому загрожує покарання у вигляді виправних робіт.

Як повідомили "Курсу" у прес-службі УМВС України в Івано-Франківській області, в результаті проведеної перевірки працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Надвірнянського РВ УМВС спільно з працівниками УДСБЕЗ УМВС України виявили в приміщенні пункту металобрухт чорних металів загальною вагою близько 12 тонн. Було зібрано відповідні матеріали, незаконно закуплений метал вилучено, а діяльність пункту припинена.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 Кримінального кодексу України (здійснення операцій з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації або без спеціального дозволу, одержання якого передбачено законодавством). Подібні дії караються штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин. Слідство по справі триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: