fbpx

Через погану дорогу у Франківську зафіксували п’ять ДТП – патрульні обстежили вулиці. ФОТО

Суспільство 16:28, 18.01, 2019

До управління патрульної поліції в Івано-Франківській області та на телефонну лінію 102 надходять скарги на незадовільний стан вулиць в обласному центрі.

Через поганий стан доріг виникають аварійні ситуації, дорожньо-транспортні пригоди, а власники автомобілів несуть матеріальні витрати. Тільки від початку 2019 року працівники УПП опрацювали п’ять ДТП, причиною яких стали наїзди на яму чи вибоїну, повідомили в Управлінні патрульної поліції Івано-Франківської області.

При спільному обстеженні з представником КП "Муніципальна дорожня компанія" патрульні виявили ряд проблемних ділянок вулиць, які найбільше уражені глибокими ямами, вибоїнами, просіданнями та несуть небезпеку дорожньому руху. Загрозлива ситуація утворилась із станом люків оглядових колодязів, які нерідко провалюються або навколо їх основи утворюються глибокі вибоїни.

Перелік вулиць з пошкодженими дорогами разом із проханням виділити необхідні кошти та дати доручення комунальному підприємству "Муніципальна дорожня компанія" на усунення недоліків в утриманні вуличної мережі міста надіслали міському голові.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: