fbpx

Через пориви вітру повністю та частково знеструмлені населені пункти семи районів Івано-Франківської області

Суспільство 17:53, 12.12, 2017

Негода залишила без електроенергії поодинокі населені пункти Богородчанського, Калуського, Коломийського, Косівського, Тисменицького, Надвірнянського та Рожнятівського районів.

Станом на 14:00 повністю без світла перебувало 23 населених пункти, частково – 34. Загалом знеструмлено 475 трансформаторних підстанцій, повідомили в ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

На місцях аварій уже працюють ремонтні бригади обленерго, які докладають максимальних зусиль, щоб якнайшвидше відновити постачання електроенергії. 

Найбільше негода зачепила Косівський район, в якому повністю знеструмлено 14 населених пунктів і 21 – частково. Поривистий шквальний вітер не вщухає, перешкоджаючи ремонтним роботам на Косівщині. 

Гідрометцентр попереджає мешканців Івано-Франківської області про посилення південно-західного вітру до 15-20 м/с, що не вщухне і протягом ночі та дня 13 грудня.

В обленерго просять споживачів бути максимально обережними на вулицях, поблизу дерев та під час перебування поруч з електролініями в негоду, а у випадку аварій та виявлення обірваного проводу негайно телефонувати у Кол-центр компанії за номером 0 800 50 40 20.

Як писав КУРС, у Косові сильні вітри повалили дерева та позривали дахи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: