fbpx

Через пияцтво провідник потяга "Миколаїв – Івано-Франківськ" позбувся роботи

Суспільство 13:33, 23.07, 2018

Укрзалізниця за останніх півтора року звільнила п'ятьох провідників, які перебували на роботі в стані алкогольного сп'яніння.

Всі випадки пияцтва на роботі були зафіксовані у 2017 році, пише LB.ua з посиланням на Укрзалізницю.

Зокрема, 19 лютого 2017 року пасажири одного з вагонів поїзда №121 "Миколаїв – Київ" через нетверезого провідника були змушені спати під ковдрами, оскільки він не увімкнув опалення. Провідника звільнили.

8 квітня 2017 року комісійна перевірка на ст. "Івано-Франківськ" підтвердила факт сп'яніння провідника поїзда №134 "Миколаїв – Івано-Франківськ". Його звільнили.

17 квітня 2017 року нетверезий провідник поїзда №207 "Київ  Ужгород" чіплявся з розмовами до пасажирів і матюкався. Після скарги одного з пасажирів провідника звільнили.

5 червня 2017 року провідник поїзда №59 "Харків – Одеса" був п'яний, і пасажири вагона змушені були обслуговувати себе самі. Провідника звільнили, начальнику поїзда оголосили догану.

15 червня 2017 року провідник поїзда №91 "Костянтинівка – Одеса" випивав із пасажирами до другої години ночі. Його теж звільнили.

Цього року таких фактів ще не було.

В Укрзалізниці також порадили у разі, якщо пасажир бачить п'яного провідника, телефонувати на гарячу лінію УЗ, яка в таких випадках працює оперативно. На найближчій станції до провідника прийде комісія зі співробітників вокзалу та поліції, яка зафіксує порушення. Крім того, начальник поїзда в разі скарги від пасажира і очевидних ознак алкогольного сп'яніння провідника повинен відсторонити від роботи останнього.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: