fbpx

Через витік води комунальники розкопають скандальну ділянку біля міського озера, де влада встановила ялинку. ФОТО

Суспільство 16:59, 29.12, 2018

Зранку на ділянці біля озера були представники фірми-орендаря – "Розважально-відпочинковий центр "Гаразд". Вони підготували місце для трьох паль. Але сталася непередбачувана ситуація – витік води. На ділянці проходить водопровідна мережа від Південного Бульвару по зеленій зоні в сторону вулиці Ленкавського.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"Колись робили не дуже грамотно, тому на старих картах водопровідна мережа позначена не зовсім там, де є насправді. Доведеться шукати місце витоку, де втікає наша вода. Адже є реальна загроза, що на свята без води залишиться весь район. Тому підприємством КП "Івано-Франківськводоекотехпром" будуть вжиті всі можливі заходи, щоб зупинити витік. Прикро, що доведеться розкопати місце, де вже встановлено капличку та таку гарну ялинку. Але спокій мешканців на час новорічно-різдвяних свят куди важливіший", – написав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, днями біля озера міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом із депутатами міськради та Муніципальною вартою встановили намет, щоб не допустити до ділянки забудовника – підприємця Костянтина Бородайка.

Після того виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради прийняв рішення надати дозвіл Івано-Франківській УПЦ КП на будівництво каплички на земельній ділянці площею 4 га на вулиці Південний бульвар. 27 грудня на території освятили хрест, а 28 грудня встановили ялинку.

Зазначимо, історія із цією земельною ділянкою триває з початку 2000-х років. А нещодавно міська рада змушена була відкласти затвердження нового генерального плану міста на невизначений термін через позов фірми "Розважально-відпочинковий центр "Гаразд" Костянтина Бородайка. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: